Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In de huidige economische markt, worden meer en meer bedrijven zich bewust van de noodzaak en de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).
Voor FX Prevent is maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid meer dan een trend of een “modewoord”, ze zijn een integraal onderdeel van ons bedrijf.
We zijn voortdurend bewust van ons MVO-beleid. We hebben daarom een speciale nadruk op de drie pijlers; People (mensen), planet (planeet), Profit (winst).

Mensen

People (mensen)
FX Prevent is een no-nonsense leverancier van brandpreventie producten en diensten met heldere normen en waarden die we hebben doorgevoerd door onze hele organisatie tot op het hoogste niveau.
In deze omgeving kan ieder van de collega’s zijn vaardigheden en capaciteiten gebruiken tot het maximum, daarnaast wordt er een mogelijkheid voor ontwikkeling aangeboden binnen in onze organisatie.
Zorgen voor een algemene grondige naleving van de wet- en regelgeving.
Het stimuleren van initiatieven.
Aanbieden van persoonsgerichte trainingen.
Wij zijn altijd beschikbaar voor onze klanten met onze 24/7 service, en het verlenen van een hoogwaardig en transparante dienstverlening.

Planeet

FX Prevent vermindert voortdurend de CO2-uitstoot en streeft naar het laagste energieverbruik.
Focussen op besparing van papier en compleet digitaal factureren.
Onze producten zelf brengen een zeer positieve bijdragen aan de bescherming van het milieu door het proactief voorkomen van brand en explosies.

Profit

FX Prevent deelt voortdurend haar kennis en vaardigheden met al haar partners en klanten, profit en of non-profit organisaties.
In deze turbulente economische en financiële tijd is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet.
Wij doneren alleen aan organisaties die een duurzaam doel garanderen, wat betekent dat ten minste 75% van het geld naar het einddoel van de donatie gaat.

24uur Service-line

Met onze 24/7 service dienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die mag verwachten.

Preventie en niet blussen!

Een proactieve aanpak die vermindert uw risico’s en versterkt uw bedrijfscontinuïteit

Milieu vriendelijk

Onze innovative brandpreventiesystemen zijn veilig voor mens en milieu!

Innovatie, kwaliteit en flexibiliteit

Al onze producten worden ontwikkeld en samengesteld in onze eigen fabriek in Honselersdijk en kenmerken zich door innovatie en kwaliteit.

    Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.