De servicedienst is 24 uur en 7 dagen in de week beschikbaar voor alle klanten.
24/7 Service-Line +31(0)1 7464 8300

Wij streven ernaar onze producten, de LOX® Low Oxygen systemen scherp geprijsd te houden, maar nog belangrijker; we zorgen ook voor een aanzienlijk langere levensduur en lage onderhoudskosten in vergelijking met de systemen van concurrenten.

FX Prevent heeft zijn eigen onderhoud en serviceafdeling met een team van vakkundig opgeleide monteurs (VCA gecertificeerd) die onderhoud uitvoeren op een breed scala van machines, zoals:
 • Expansie systemen;
 • Stikstof generatoren;
 • Compressoren;
 • Persluchtsystemen;

Met onze 24/7 serviceafdeling, staan wij dag en nacht klaar om u te helpen, we willen u voorzien van de beste service en kwaliteit die u kunt bedenken. Dit maakt ons een betrouwbare partner om mee te werken.
Wij bieden u verschillende onderhoudsopties aan op basis van een uurtarief of in de vorm van een servicecontract, voor zowel in Nederland als in het buitenland.

Beoordelingsrichtlijn BRL-K21017/01

KIWA heeft in samenwerking met FX Prevent de beoordelingsrichtlijn BRL K-21017 voor zuurstofreductiesystemen opgesteld. Voluit: Beoordelingsrichtlijn voor het KIWA productcertificaat voor ontwerp, installatie, oplevering en nazorg van installaties voor inertisering en zuurstofreductie. Deze richtlijn is door het College van Deskundigen op 21 januari 2009 formeel goedgekeurd.

De voorwaarden voor certificering omvatten op hoofdlijnen:

 • ontwerp
 • plaatsing
 • onderhoud en nazorg
 • bouwkundige uitvoering van de te beveiligen ruimte(-n)
 • organisatorische maatregelen

De installaties die FX Prevent fabriceert en plaats bij haar opdrachtgevers voldoen aan de strenge eisen uit de BRL-K21017/01. Op verzoek van de opdrachtgever kan door KIWA hiervan een certificaat worden afgegeven.

We hebben volledige controle over de ontwikkeling en productie van onze LOX® brandpreventie systemen. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze service verder te optimaliseren en in te spelen op de specifieke behoeften en eisen van onze klanten.

24uur Service-line

Met onze 24/7 service dienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die mag verwachten.


Preventie en niet blussen!

Een proactieve aanpak die vermindert uw risico’s en versterkt uw bedrijfscontinuïteit

Milieu vriendelijk

Onze innovative brandpreventiesystemen zijn veilig voor mens en milieu!

Innovatie, kwaliteit en flexibiliteit

Al onze producten worden ontwikkeld en samengesteld in onze eigen fabriek in Honselersdijk en kenmerken zich door innovatie en kwaliteit.


  Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.