Email:

info@fx-prevent.com 

Tel:

+31(0)174 64 83 00


FX Prevent heeft op 1 september 2016 een samenwerkingsovereenkomst getekend met het bedrijf ELCSI, onder leiding van Eric Lejars.
In de afgelopen jaren heeft FX Prevent innovatieve brandveiligheidsoplossingen ontwikkeld die gebruik maken van de techniek van zuurstofreductie.
FX Prevent onderscheidt zich van de concurrent door onder andere het gebruik van gepatenteerde zirkoniumdioxide zuurstofsensoren . Deze sensoren hebben een hoge betrouwbaarheid en stabiliteit tijdens het meten en optimaliseren van de stikstofproductie. Dit resulteert in een verlaging van het stroomverbruik en dus ook in lagere energiekosten
Na onze successen op de Nederlandse en Belgische markt, zal het partnerschap met ELCSI ervoor zorgen dat FX Prevent haar systemen ook op de Franse markt kan aanbieden.
Eric Lejars (54) is afgestudeerd ingenieur van de École Supérieure d’Électricité (Supélec) en heeft een Master in Management van HEC Paris. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid. Voor het oprichten van ELCSI, had hij verschillende functies bij Cerberus Guinard, Siemens Building Technologies waar hij de brandveiligheid divisie beheerde voor meer dan 6 jaar, en meest recent Wagner Group GmbH.
Eric Lejars heeft een actieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de brandveiligheid markt als lid van diverse beroepsverenigingen (GESI, GIFEX, EURALARM) en door deel te nemen aan normalisatiewerkzaamheden van AFNOR en CEN / CENELEC. In het bijzonder was hij lid van de werkgroep gewijd aan de EN16750 norm die betrekking heeft tot brandbeveiligingsinstallaties door het permanent verlagen van het zuurstofniveau.

partnership-fxprevent-elcsi

fxprevent-elcsi

Door de samenwerking met ELCSI kan FX Prevent nu beter inspelen op de behoeften van de Franse markt.

Voor meer informatie over ELCSI of Eric Lejars:

Neem contact op met ELCSI

Voor meer informatie over de LOX® brandpreventie systemen en hun toepassingen
Neem contact op met FX Prevent

24uur Service-line

Met onze 24/7 service dienst staan wij dag en nacht klaar en bieden wij u de service en kwaliteit die mag verwachten.

Preventie en niet blussen!

Een proactieve aanpak die vermindert uw risico’s en versterkt uw bedrijfscontinuïteit

Milieu vriendelijk

Onze innovative brandpreventiesystemen zijn veilig voor mens en milieu!

Innovatie, kwaliteit en flexibiliteit

Al onze producten worden ontwikkeld en samengesteld in onze eigen fabriek in Honselersdijk en kenmerken zich door innovatie en kwaliteit.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

© 2019 FX Prevent